Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du gick…

 

Du gick!
När jag föll sönder

Du gick!
Och bröt mina vingar sönder

Du gick!
Medan jag klädde av mig naken!

Du gick!
När jag såg på dig vaken

Du gick!
Och störde mitt läsordning

Du gick!
Och förstörde min livs ordning

Du gick bara gick!
Och lät mig bryta sönder

Jag såg på dig som en dröm!
Du såg på mig som en illusion!

Du gick!
Jag kvar stannade i drömmen!

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2017-04-11 08:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP