Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En stjärnas fall!

 

De små stjärnorna!

Faller!
Faller!

( när en stjärna faller dör en människa med
Så hörde jag som ett barn)

Så smidigt ouppmärksamt
Lugn och fridfull

Dör i galaxen
Dör i evigheten

Så vackert!
Så mjukt!

Och hoppfull!
Och tankefull!

På uppstånden!
I evigheten!

Och likvärdigt med de stora stjärnorna

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 122 gånger
Publicerad 2017-04-12 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP