Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i luften

 

 

är det outtalade

som dimma

 

bortom gränser

 

och du

som hinner över

talar inte längre vårt språk

men

 

din värme

inom

 

lever  i andra liv

 

i andra gryningar

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-12 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP