Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det säljes biljetter till paradiset

 

Öppet på gatorna!
Säljes biljetter till paradiset!

Priset!
Är fast pris och ej kan förhandlas

Blod!
Helt enkelt bara blod

Drygt en miljard människor på jorden
Har köpt och säkrat sin biljett till paradis

Den tyska regeringen och hans kollega den svenska regeringen
Är topp köpare

Men också grekland och Italien, Österrike, frankrike och hela västvärlden
Och förstås påven

Vägen till paradiset!
Går via/genom de som väljer bort paradiset blod

Sex miljarder människor på jorden krävs på sitt blod
Jag är en av dem

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 149 gånger
Publicerad 2017-04-13 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP