Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


14:53 fredagen 07 april

 


Släptes!

En hatbomb
En blodbomb

En flyktingbomb
En fegbomb

En religion bomb
Ett kravbomb

Tack för det!
Tack för det!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2017-04-13 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP