Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 60


Göra Om


Prydnad

Javisst, jag vet
att du bad mig köpa fil,
men jag tycker inte om fil,
så jag köpte lättöl i stället.
Skulle du baka?
Jovisst tycker jag om ditt bröd,
men vi kanske
kan äta knäckebröd
och dricka lättöl
i stället?
Nehej.
Ja, jag ska gå och köpa fil.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-21 06:59



Bookmark and Share


  Minkki VIP
snyggt klippt ur vardagen :)
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP