Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alternativen

 

 

 

Är livet en illusion

Är universum ett hologram

en roterande yta

Är jorden en produktionsenhet med oss

som fördummade slavar

Är Gud bara en fiktiv kontrollfreak

ett påfund av makten

Är kärleken förlängd fortplantningsdrift

eller en kemisk interaktion

mellan kroppar

Är meningslösheten fundamentalt total

Är tankarna slumpmässiga

temaflöden?

 




Prosa (Fabel/Saga) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-04-14 16:50

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Zavanna.
2017-04-15

    ej medlem längre
Teorier är underdeterminerade data, varför ta en större portion än man orkar äta - eller do not worry, be happy.
2017-04-14

    ej medlem längre
här ställer du dem... kolonnen av våra mest intressanta frågor...
2017-04-14

    jaybird
Vi är i ett minerat ingemansland mellan förmågan att ställa frågor och oförmågan att ge svar.
En evolutionistisk svaghet.
Att kunna njuta av blommor har ett pris.
2017-04-14

    ej medlem längre
Stora frågor som griper struptag om livet...får vi nånsin svar på alla varför...
2017-04-14

  i af apa
ja texten gungar,
är frågor svar??
2017-04-14

    ej medlem längre
Många frågor det här. Jag tror att livet faktiskt kan vara en illusion men på resten av frågorna skulle jag välja att svara nej. Det finns ett schvung i hela texten som jag gillar mycket.
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP