Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken döljer sitt ansikte

 

 

 

saknad följer

sammetssvarta himmel törsten

brinnande

ritade handen mönstret

tystnad

 

även du tilltagande längtan brinner natten

 

mot bottenlös rymd

 

vandringsmannen dröjer

stillheten

sången stiger och sjunker stiger

tonar sakta ut

som

dyningar rullar den in mot

ödslig strand

 

själen kvider omskuren gränslös

tomhet djupnar

 

men

 

kärleken döljer sitt ansikte

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-16 06:01

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
"själen kvider omskuren gränslös
tomhet djupnar
men
kärleken döljer sitt ansikte"

När kärleken döljer sitt ansikte, blir tomheten total och själen lider. Du har förmågan att ge själen en röst i dina dikter.
2017-04-23

  Bibbi VIP
Väldigt bra.
2017-04-18

    ej medlem längre
smärtan vibrerar som en brusten sträng
2017-04-16

  Anya VIP
Så fin. Vacker i sin rytm och innehåll. Sista raden är som pricken över i:et. Smärta i det vackra....inte att förglömma.
2017-04-16

  Marita Ohlquist VIP
Mästerligt, som en gobeläng med många starka berörande inslag i varpen!
2017-04-16

    ej medlem längre
Som en sorgearia som håller lyssnaren i absolut tystnad och andakt. Mycket, mycket bra!
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP