Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha sex.

Sluter å älskar. Längtan organen efter orgasmen. Längtan....känslan sluter ögonen känner spänner vulkaniska flöden. Vill du ha sex med mej...
Ät upp mej utifrån och in.




Fri vers (Fri form) av Ice Ice baby
Läst 228 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-04-16 18:13



Bookmark and Share


  Gin83
Jättebra skildrat
Starkt och rakt på
moderna och perfekta ordval.
Passionerad och sensuell
Mycket bra
2017-04-28

    Håkan B Andersson
härligt...
2017-04-24

  Gunnar Hilén VIP
Öppet naket ärlig förfrågan rakt på sak
2017-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Ice Ice baby
Ice Ice baby