Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På jakt efter lyckan

 

Man gläds åt, över vad?

Kanske över sitt liv
Kanske över sin familj
Kanske över sitt jobb

Och när man inte har en av de ovanpå
Och när har man förlorat allt utom sitt andetagen
Och när man har begravt glädjen för gott

Då finns inget att glädjes åt
Än ensamheten
Än sorg

Än VAD?




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2017-04-19 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP