Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset

 

 

ute

 

strilar in genom orden

fyller

minnesplatsen inom

i

 

längtan

efter ditt heta, nära;

 

en hunger

 

 

i det landskap i mig du vandrade;

och kärlek

som avstånd inte räknar

 

den sköra, vackra

 

starka

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-19 09:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
helt underbart
2017-04-22
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP