Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 6



Prydnad

Inte förrän han gått
hela vägen
så trägen
och sett ljuset så klart
blev hans liv underbart.
Enligt sin sägen,
liten och trött,
sliten och nött,
av färden på vägen.
Med vilja av stål
efter kompasshusets nål
mot sina mål,
att dölja sitt sår
där man envetet går
får klivet
över motståndets krön
att ge själva livet
en rättmätig lön.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-29 11:25



Bookmark and Share


    Mim
Wow!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP