Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 7



Prydnad

Struliga gubbar
sitter
som de gitter
på sina stubbar
och surar.
Kraftiga skurar
i deras sinnen,
sorgliga minnen
pratar de om,
bilder som kom
från uttjänta tider,
de sitter på stubbar
och rider,
dessa små gubbar,
och lider.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-10 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP