Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla

De var som om hon såg rakt genom mig där vi stod och kollade in i varandras ögon.
Som om hon visste allt och jag inte visste.. något.
Kyla spred sig runt min bröstkorg,
drog ner mig i fördärvet och självhatets skuggor




Fri vers (Fri form) av usehername
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-20 11:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

usehername
usehername