Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rent ut 4



Prydnad

Jag känner en man,
vid ytlig bekantskap
mycket trevlig,
men han har paranoia
och saknar
kontakt med verkligheten,
och han publicerar textsnuttar
på sin hemsida,
textsnuttar som avslöjar
hans sjukdom
för alla.
Det mest privata
gör han offentligt.
Kan man stjäla
och gömma
en människas tangentbord?


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-25 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP