Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Utöver

 

Utöver ensamheten har jag tystheten till min vardag
Utöver skogen har jag fåglarna som enda sällskap

Utöver längtan har jag drömmen till min sömn
Utöver orden har jag teckningarna till mina dikter

Utöver de tunga nätterna har jag mardrömmarna som beredskap
Utöver havet har jag himmelen som den sista hem

Utöver mig själv har jag mitt jag som fångenskap
Utöver sanningen har jag lögnarna som värste budskap

Utöver lögnarna har man tvång hjärntvätt som budskap
Utöver sitt hat ställer, har man också sin måste krav




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2017-04-21 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP