Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ögon!

 

Ögon!
Droppar tårar

Väcker!
Heta känslor

Talar!
Förlust och saknande

Drunknad!
I ensamhetens vilse världar

Smakar!
Tyst och bitter

Drömmar!
Sällskap och fina stunder

Droppar!
Droppar!

Beundrande!
Begrundande!

Ögon!
Aldrig vilar i ängar

Kämpar!
Blåser hårda vindar

Tiden!
Säker kommer

Tiden!
Där ögonen för sista sunden slocknar

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2017-04-21 09:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP