Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vindar

 

över hustaket

pustar våren vidare

i ljus snöyra

 




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-21 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den ljusa snöyran fint
och bilden likaså
Härlig haiku!
2017-04-22

  Gunwale VIP
Det låter lite tungt - och ändå lätt!
En härlig bild!
2017-04-21
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP