Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du var inte min vän

 

Du!
Min låtsas vän!

Jag tog ett steg fram
Du reagerade still

Jag tog en till steg fram
Du stod still

Jag bakade och drog tillbaka mina steg
Du bakade nonstopp

Jag hade fel
Jag trodde att du var min vän

Man låtsas vänligt, vänskapligt
Och endast vid behov




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2017-04-24 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP