Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Intresseföreningen har haft årsmöte och Jonas var ordförande. Undertecknad är inte med i föreningen eftersom Jonas får betalt för att vara sekreterare men ofta vill leda. Till leda, i andras ögon säkert. Påhittad text.


Intresseföreningens senat





Av ren nyfikenhet.
Vad tar kommunen betalt?
För gammal ost?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-24 14:21



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Skatter och frågor,
bara inte samtidigt.
Men hemliga, förstås.
2017-04-24

  Nanna X
Vad har du för intressen? Skattefrågor?
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP