Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du blev mitt jag

 

 

 

sade jag inte nej

det har jag väl inte sagt

förstår inte hur

nej nej nej nej nej nej nej nej nej

 

nu sitter du där

du sitter fast och flyter omkring

men inte jag

för jag finns inte därute

 

innanför allt

är jag som en utomstående

för eder

nu förstår du mig inte

 

allt eller intet

intet intet intet intet intet

du var mitt allt

sedan blev jag till ingenting

och allt var du

 

allt allt allt allt allt allt allt allt allt

 

du blev mitt jag

 

mitt allt

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-04-24 14:23

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
riktning mot allt helheten tänker jag. som Sefarge Ying/Yang...
Tack för jag fått läsa
Varmt tack :)
2017-04-24

    ej medlem längre
Människors symbios kan ha olika förklädnader.
2017-04-24

  Bibbi VIP
Fint.
2017-04-24

  Marita Ohlquist VIP
Har olika tolkningar, kan handla om en relation till någon annan, eller det inre och det yttre jaget!
Så tänker jag.
2017-04-24

    Sefarge VIP
Ditt och mitt
Alter ego
Inuti utanför
Ying/Yang
Tillvaron
Fundamentalt
Skriftat !
:)

2017-04-24

  Linnea Roslund Erlandsson
Mycket fint.
2017-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP