Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ishav!

 

Kylan!
Kylan!

Kylan av min skugga
Kylan av mitt jag

Förblev till en skuggare jag
Förblev till en skuggare dikt

En dikt av ingen mening
En dikt av all mening

Meningen med att skriva en dikt
Meningen med att våga dela med

Kylan!
Frosten!

Frosten!
Och våren!

Kylan!
Och sommaren!

Och!
Återigen till kylan och frosten

Inga vår!
Inga somrar!

Kylan av en död människa men ändå vid liv!
Skuggan av en död människa men ändå vid liv!

PANK!
ISHAV!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2017-04-25 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP