Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dödångest

 

Dödsångest!

Faller drömmen i mina texter
Och evig dör

Dödsångest!

Faller känslorna i mina dikter
Och evig dör

Dödsångest!

Faller kärleken ner i mina tankar
Och evig dör

Dödsångest!

Sitter jag ner och på mina dumheter tänker
Och evig ångrar

Dödsångest!

Talar vartenda av mina texter
Och evig bygger murar, burar

Dödsångest!

Avslutas alla mina dikter
Och evig mumlar

Ångrar!
Lögner!

Bubblar!
Blåsväder!

Regnar!
Snålar!

Dödsångest!
Dödsångest!

Är min vardags pulser!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 105 gånger
Publicerad 2017-04-25 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP