Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brakare 4



Prydnad

Man äter ju ärten
och njuter,
sen skjuter
väl stjärten
så tvärt den
brakande fjärten,
kaskader
av gaser,
rader
av tondjupa baser.
Tack för maten än en gång,
jag svarade med sång.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-06 07:53



Bookmark and Share


    Mim
Hahaha!
2017-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP