Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brakare 5



Prydnad

Du gav mig ditt hjärta,
du låg i din bädd
och jag blev så rädd
att jag började fjärta.
Det brakade
så rummet skakade.
Du tittade på mig
och sa ditt nej,
det vore rakare
med små brakare
som inte hörs
så grannen störs.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
- Poesi från Alvesta -




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-27 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP