Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reminiscenser av en svart fredag som blev ord till slut.


Fjorton och femtiotre


Molnen bär sorgkant.

Regn med förödande kraft

lämnar djupa spår.




Bunden vers (Haiku) av BenGust VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-04-26 06:39



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Smärtsam haiku.
Känns på djupet.
2020-09-27
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP