Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Gråter du någonting?

 

Jag gråter någonting
Själen gråter någonting
Drömmen gråter någonting

Öppet och i hemligheten
Öppet eller i hemligheten

Dikten gråter någonting
Orden gråter någonting
Visionen gråter någonting

Öppet och i heligheten
Öppet eller i hemligheten

Stolen gråter någonting
Dörrarna gråter någonting
Skorna gråter någonting

Öppet och i hemligheten
Öppet eller i hemligheten

De mest gråtande drömmarna sker natt tiden
Där frisläpps själen i en lång resa
Oplanerat, obegränsat på obestämt tid

Motvilligt följer och går man med
Gråter där drömmen gråter
Och vilar där drömmen vilar

Och när drömmen vaknar
Vaknar sömnen med
Och blir till en saga

Man berättar!
Man beskriver!
Man glömmer!

Medan drömmen gråtande står kvar
Ger inget svar!
Varför!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2017-04-26 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP