Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betingelseanteckning 2


Jag kan inte tala sannare om dig
än vad du själv gör

Men jag känner ett behov av att du ska förstå
din egen inkonsekvens

Däri ligger min småaktighet
och din dubbla oförståelse

Så vi fortsätter att stapla våra utropstecken
i varsin vindtunnel




Fri vers av Bralin
Läst 249 gånger
Publicerad 2017-04-26 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bralin
Bralin