Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland undersöker jag 'konsten att lura läsare' och ibland 'konsten att lura läsaren att av pur nyfikenhet vilja läsa vidare' som dragen av ett snöre eller en magnet som oupphörligen drar dem vidare som för att uppleva 'slutet'.


Specialitet som Eva har (sensualism)




En impuls Eva fick en dag då hon stod
och diskade, var att gå ut på stadens gator
och ställa några frågor till par i olika åldrar.
Hon fick napp i tre olika åldersgrupper.

De var nyfikna och öppna för hennes
funderingar kring sensualism.Det gick ut
på att hon följde dem hem och att de
talade om saken mera ingående.

När de var klara med det skulle de ha en
åskådare till sitt kärleksliv. De skulle göra
sin sak. Sedan skulle de tala om saken igen.
Andra gången hon såg på skulle de göra

som hon sade åt dem att göra. De skulle
handla då utan att ifrågasätta hennes intrång
i deras privata sfär och intimitet. För att
som fångna av stunden och känslan i att

vara som regisserade och inte kunna se var,
när eller hur det skulle gå. De fick helt
enkelt lita på hennes impulsiva och möjliga
samspel med dem. De skulle kunna vara

fångna av tid och rum. Som en erotikens slavar.
Efteråt skulle de åter tala om ett sådant möjligt
äventyr. Ty de längtade efter omväxling
och de skulle spela upp sin nydanande saga

inför publiken av en person. Vad som skulle
hända sedan fick tiden utvisa. Om Eva skulle
vara delaktig på något vis och i så fall hur,
det kunde de inte säga eller ens söka förutsäga.

Bara att ett sådant äventyr ens kunde finnas,
utspela sig eller föreslås. Det hade de inte
ens någon tanke på innan. Bara att det lät
spännande, nytt och möjligt vanskligt eller

märkligt. Något de absolut ville prova och
som i parets ögon såg ofarligt ut. Förslaget
var ju en smula udda minst sagt som sådant.
Att prova något nytt kunde väl bara vara...




Prosa (Kortnovell) av lodjuret/seglare VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-27 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP