Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ekot



även om jag anar
var tystnaden driver oss
undviker jag inte

                               ekot




Fri vers av Nightngale
Läst 370 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-22 20:09



Bookmark and Share


  Roger VIP
Anar ännu en dubbelhet i denna
Det beror väl lite på hur man
uttalar orden. Snyggt!
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Nightngale
Nightngale