Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den sortens ondska som inte har med att vara ond att göra. Utan att ha ont att göra. Ska det behöva göra så ont? Telefonen som är ett sådant utmärkt instrument att höra av sig med utan att behöva synas. Säga, lever du, än? Jo.


(Något litet om...) Ondska



Visste inte det kunde göra så ont.
I foten eller i hjärtat.

I vänskapen.
Den obesvarade kärleken.

Av att bara vara i verkligheten.
Trava runt i den.

Bara av att finnas tiil.
Få sendrag i vaden.

Få som tandvärk i själen.
Få som inbrott i själen.

All denna ångest inombords.
Som kräver sin möjliga uppmärksamhet.

Vänskapen trotsar tyngdlagen.
Att bry sig kostar så litet.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2017-04-29 07:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP