Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland tror en att en är ensam om att vara ensam. Olycklig i tron att det finns en slags lycka att leva i eller komma fram till som ett mål. Men precis som med att krossa ett målsnöre. Så är allt mera som i stunder, ögonblick.


Du trodde du var någorlunda





Du trodde du var annorlunda.
Att du skiljde dig från andra.
Det fanns bara inte.

Du var människa mera.
Bara på ditt vis att vara o verka.
Bara på ditt sätt.

Länge gick du omkring.
Trodde du var ensam om att känna så.
Det var du inte.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-08 09:19



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vad man än lider av finns det de som lider lika eller mer. Det har din text rätt i.
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP