Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över

På komposten slängd
Avvisad och utestängd
Du gick bort från mig




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-29 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att bli övergiven är hemskt.
2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén