Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårens vackra bild

Den barbenta flickan från Åres skuta
Med slutna ögon på filt i ängsruta
Pojkarna önska
Att alltid i grönska
Få se denna flicka av solen njuta




Bunden vers (Limerick) av Per Drysén
Läst 374 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-29 10:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fin haiku med mycket vår mellan raderna.

2017-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén