Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
DANSUPPVISNING - ”Street Dance” (Inte Fandango!))) https://youtu.be/tLkDpkS2AJA


Jag dansade fandango

 

 

 

blått gryningsljus

mina fönster båttrafiken utanför stillhet

innevarande

geometriska variationer

 

Sam vannis mellaneuropiska glesbygd

hänger litet sned

 

måste ha puttat till tavlan igår

 

mina tankar vandrar

ser henne fortfarande stå därframme

medveten

om mina törstiga ögon

 

vi var bara alltför unga

det skulle ju aldrig ha fungerat länge nog

jag rättar till målningen

 

och fyrens ljuskägla

målade de nattliga kontrasterna

över väggar av glas

 

var jag dansade fandango

 

med en illusion

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-04-30 06:26

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Musik och dans föder känslor och omfamnar sinnen - precis som dina ord.
2017-05-01

    ej medlem längre
Vacker fandango
2017-04-30

  Per Rydberg
Måleriskt vacker!
2017-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP