Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets årstider

Ingen människa är en maskin.
Kroppen och hjärnan är ingen gratisautomat.
Vilan och återhämtningen
är lika viktiga som aktiviteten!
Föreställ dig musik utan pauser,
det skulle vara outhärdligt!
Ett flöde utav öronsmatter, en plåga.




Fri vers av Feminaz
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-01 09:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att bära med sig i vardagen!
2017-05-01

  Valter Örn VIP
Viktigt budskap i dagens jagiska jagande
2017-05-01

  Valter Örn VIP
Viktigt budskap i dagens jagiska jagande
2017-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz