Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bluesmän. Clapton och Vreeswijk. Av mig.


Bluesmän


på blå klangbotten

skrider Clapton fram

ur metallskrap

långa strängbyten

drivor av distorsion

klöses 'the woman tone' fram

klangen fortplantas

i samhällskroppen


blir till repor

repor av liv

när blueslampan glöder

och Cornelis kopplar av och på

sitt röntgenseende allmedan

skevheter bänds rätt




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-06 13:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP