Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen ser våren

Sönderanalyserad,
trött på "experternas bästa tips",
vänder sig Världen mot Våren,
betraktar spektrat mellan gult och blått
i årets nya grönska.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2017-05-09 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP