Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopihövdingens tal

 

 

 

sitter här i skymning

tänder man redan himlaljusen

ville du inte?

säga något säg det då

säg det nu

 

i morgon är det redan försent

-

i morgon finns inget allting kvar

-

har vi inget förlorat utom tiden tiden tiden

 

vi gör oss redo nu

alla har redan försett sig med gratisdrinkar

festen klar att börja

 

har någon berättat om varför vi firar

står det inte i programmet?

 

efter hopihövdingens anförande andas alla lättnad

vem fan släppte in den idioten

 

men det händer två minuter före midnatt

 

bevingad

kommer Niburu dansande in

över scengolvet

hon rör sig

så röd och så brinnande

varm

omgiven av dessa

fjäskiga tillgjort svamlande

a steroider

 

med ens blir allt helsvart

man kan höra ett avlägset tilltagande dån

sedan imploderar teatern

 

men ingen försöker ringa nödnumret mer

 

 




Fri vers (Fri form) av Goraxy 89 Orion VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-10 18:44

Författaren Goraxy 89 Orion gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Griper tag.
2017-05-17

  Karina"Kia"
Någon tog mig hit....

Indianer och civilisationskrock
enligt..ja vem?! därför allt kaotiskt..vem och vart rings nödnummer......

Betydande bra skrivet!
2017-05-11

  Janina Kaminska
Magiska bilder.
2017-05-11

    ej medlem längre
Orden och stämningen mellan raderna fascinerar mig.
2017-05-11

    ej medlem längre
Hänförd...
2017-05-10

    ej medlem längre
Din berättelse kretsar mellan dröm och verklighet och det uppstår många frågor. Varför tycker någon att hopihövdingen är en idiot? Var hans anförande så dåligt? Och varför imploderar teatern istället för att explodera? Den dansande Niburu rör sig röd och brinnande varm och jag inser till sist att jag inte vill ha svar på alla frågor. Jag vill ha magi och det bjuder du på.
2017-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Goraxy 89 Orion
Goraxy 89 Orion VIP