Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor ursäktar sitt möjligt huvudlösa beteende med att de gjorde vad de gjorde för att de trodde att det skulle kunna 'passera obemärkt'. En tro så god som någon. Väl?


I god tro (Petterssons frestelse)




En del människor
träffar en människa
av motsatt kön.

Som ville de
bilda familj med
den andra och

även göra en
tänkt bekantskapskretsen större.
Ändå händer det

då och då
att de inte
skaffar barn, isolerar

sig (som i
boken 'Nålens öga')
och verkar vilja

befinna sig likt
en i övrigt
som 'öde ö'.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2017-05-15 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP