Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela livet är en resa

Lite pirrigt
nu skall jag resa
väskan är packad
och som alltid
- hoppas jag inte glömt något viktigt!

Varför är det alltid så?

Hela livet är en resa
och glömmer gör jag hela tiden
men det måste gå ändå

Så nu hoppar jag på
tåget
livet
och huj vad det går!




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 439 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-17 07:47



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Kloka funderingar kring livets resa!
2017-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP