Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen o sinnlig för klar ing får du kanske som leta efter. Bara inte i min skog.


Förklarade ord - löpmagen





Löpmagen sitter i vanliga fall på en ko.
Bara att jag inte är just ko då,
eftersom jag är människa.

Troligen.
En sådan där som gillar att springa
omkring i skogen.

På det viset har jag börjat kunna stärka magen
allt mer och på det viset
kallar jag och andra fenomenet för just löpmage.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-22 09:24



Bookmark and Share


  ULJO
Jag som trodde att de som hade löpmage hade större förutsättningar att bli goda löpare.
2017-05-22

  Öknens Ros VIP
här var det humor både från skribent och läsare! *asg*
2017-05-22

  Gunwale VIP
I min skog är förklaringen att löpmagen, som används vid tillverkning av sportskor, kommer från sports-kon (Bos activa). Av sportskon görs även fotbollar (till bl a Råma och Juvertuss) samt av nätmagen nät till tennis och bordtennis m fl sporter.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP