Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

futurist

ljuset från dina
strålkastare
skär igenom
huden
allting gör ont
allting
och ingenting
kyssar är som
att
andas tjära
att
andas mossa

kyssar är
allting
och ingenting




Fri vers (Modernistisk dikt) av Synonym
Läst 378 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-05-21 16:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Uno, due, tre, quattro ...

Marinetti, Boccioni, Carra, Balla, Palazzeschi!
Marinetti, Boccioni, Carra, Balla, Palazzeschi!
Futurist Manifesto!
Futurist Manifesto!

(Adam & The Ants)
2017-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Synonym
Synonym