Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensam flykt




vi måste alla gräva efter en
gemensam flykt

en gemensam skepnad som
stirrar genom hålet i en
avlägsen vägg

en rymd bortom varje hem vi
lyckats hitta på

en felstavad väg mot ett
vackert gömställe
som aldrig slutar söka oss




Fri vers av Erik Hall
Läst 1554 gånger och applåderad av 53 personer
Utvald text
Publicerad 2017-05-22 19:35



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Skön dikt att vila i. Grattis!
2017-08-10

  objekt3
- till en plats där sådana som vi är flera
2017-07-11

  Carola Viola Hedelius VIP
Djup med igenkänning
2017-07-02

  Blomma-Stjärna VIP
Gillar mycket! Grattis!

"en felstavad väg mot ett vackert gömställe
som aldrig slutar söka oss" - trösterikt mitt i "en rymd bortom varje hem vi lyckats hitta på"!
2017-06-13

  Eva Langrath VIP
Grattis till välförtjänt pris
2017-06-13

  soligajag_1 VIP
Grattis !! Denna text gillar jag. Så känns det att vara hemma!
2017-06-13

  ResenärGenomLivet VIP
Grattis...fin dikt med djupare tankar...
2017-06-10

  Minkki VIP
Grattis!
2017-06-09

  Elaine.S VIP
Grattis:) Läser och gillar
2017-06-08

  Kozo
Den får mig att tänka på en sådan där låt som inte släpper taget. Som man nynnar på hela dagen.
2017-06-08

  Caprice! VIP
Grattis till 2:a priset!
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Erik Hall
Erik Hall