Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedvig Eleonora

I din lugna famn
fann jag ro och vila
trygg i mig själv
gudlös, men ett ljus
i din kyrka
leder mig på färden
mot min hamn




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-22 20:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbar text!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP