Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 16 (På ljudspelare)



Prydnad

Fastän nordan drar
över heden
har jag kvar
hoppet med en
längtan att se dig.
Ville du be mig
att lämna min koja,
gå genom skogen
för att lossa din boja,
så var jag dig trogen.
Trots att nätternas himmel
tronar så svart
lyser stjärnornas vimmel
och visar oss vart
stegen ska riktas,
hur målen kan siktas.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-04 10:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP