Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 17 (På ljudspelare)



Prydnad

Med möda har jag vandrat
kring i livet
och alltför ofta klandrat
brödet givet.
På den fattiges bord
står rätterna glesa,
den fattiges resa
siktar åt nord
där vinden hörs yla
sin ständiga kyla.
De fattigas trupp
reser sig upp
och går mot sitt mål,
tomhetens hål.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-12-12 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP