Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dan Andersson 18 (På ljudspelare)



Prydnad

Med tunga steg
gick de män som teg,
med steg så tröga
gick de män som talade föga,
de gick över mossar
medan stjärnhimlen blossar,
bara ödemark känner
hur känslorna ränner
i tysta män från skogar
som sliter och knogar
och står där på håll
medan träden sjunger i moll.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-12-18 16:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP