Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VardagsLiv 67


Din medkänsla



Prydnad

De ber
om ett bröd,
du ser
deras nöd
och ger.
Din medkänsla vinner
tills dagen
då nöden försvinner.
Så skriver du lagen,
du sår,
de kan skörda,
du lättar var börda
var du än går

*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Liten Poetik-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 08:45



Bookmark and Share


    Mim
Oj, den som ändå kunde vara den människan!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP