Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du får 'hjärnblödning' bara du hör frågorna i klassisk frågesport. Vad är det för fel på programledaren i 'Vem vet mest junior?' Han sysslar med ordvitsar och liknande. Men det förstår ju sällan barn, ens i den åldern.


Inte rädd för att resa, tycker bara inte om själva resan




Felet med kompisar
är förstås att
de har ett eget liv, också.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2017-05-25 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP